dijous, 17 de gener del 2013

Verdura al forn

Aquest és un plalt que ens agrada molt. Quasi sempre el tenim apuntat a la nostra pissarreta un dia a la setmana. És fàcil i ràpid de fer, econòmic i té molt bon sabor. Proveu a fer-lo, de veritat, la verdura cuinada així està molt bona. Sempre tenim verdura a la nevera, i a vegades s'acaba fent roïna, així la podeu aprofitat tota.

INGREDIENTS (per a dos persones):

- Una albergínia.
- Un carabassó (calabacín).
- Una ceba.
- Un pebre roig.
- Dos tomàquets (tomates).
- Oli d'oliva i sal.

Necessitareu una cassola de test.

Podeu posar-li tota verdura que us agrade, nosaltres a vegades hem posat també coliflor o carlota. 

ELABORACIÓ:

1) Encén el forn, així s'escalfarà mentre ho prepares tot. A 170- 180ºC anirà bé.

2) Prepara tota la verdura. Pela-la i talla-la en daus o en trossos mitjans.

3) En una cassola de test posa un poc d'oli d'oliva, tota la verdura preparada i un pessic de sal. Mescla-ho tot.

4) Posa la cassola al forn. Tau-la quan veges que la verdura està blaneta (depén del forn, en el nostre tarda uns 40 minuts).

Amb un poquet de pa, està boníssim.




2 comentaris:

  1. Que bo, que bo...ho faré sense falta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em diràs si t'agrada... He estat cercant el teu blog però crec que el que he trobat no és... Dis-me l'adreça per favor, i entraré a veure'l. Besaetes

      Elimina

Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.