dijous, 17 de gener del 2013

Un bullit ben condimentat

Sempre pensem en fer un bullit per a sopar, perquè és un plat suau. Pèro ací vos propose una alternativa, un poc més bona. Un bullit convertit en una sopa, alimentosa, econòmica i molt bona. 

INGREDIENTS (per a dos persones):

- 4 creïlles menudes o tres grans.
- 2 carlotes.
- Una ceba.
- Bajoques redonetes.
- Dues cuixes de pollastre. (Nosaltres sols posem la cuixa, no entrecuixa).
- Aigua.
- Pastilleta de brou (caldo) (si voleu no en poseu).
- Dos ous bullits.
- Sal i oli d'oliva. 

ELABORACIÓ:

1) En una cassola, posem aigua fins a la meitat; afegim un pessic de sal i un poc d'oli oliva.

2) Pelem les creïlles, les carlotes i la ceba. Preparem les bajoques tallant-li les puntetes.

3) Posem les carlotes, la ceba, les bajoques i les cuixes dins la cassola amb aigua. Si li voleu posar la pastilleta de brou, li la poseu ara. Ho deixem bullir fins que els ingredients estiguen blanets.

4) Ara afegim les creïlles (ja que tarden menys en coure's que la resta d'ingredients, i si les haverem posat abans potser es desfarien).

5) Quan estiga tot ben cuit, ho servim amb un poc del brou.

6) Pelem l'ou bullit i el tallem dins el plat.

A nosaltres ens agrada llevar-li l'os a la cuixa i tallar les verdures ben menudes. Després ho mesclem tot amb l'ou bullit i queda ben bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.