dimarts, 8 de gener del 2013

Creps de salmó i endívia

Els creps ens dónen molt de joc a l'hora de cuinar. Poden ser tant dolços com salats. Aquí us propose un crep calent que és ideal tant per a dinar com per a sopar. És una recepta amb un sabor molt peculiar, ja que s'uneix l'endívia amb el salmó i la nata. Per a aquells que us agraden molt els creps, és una bona opció per a menjar un crep suau i equilibrat. 

INGREDIENTS:
 
- 3 endívies
- Nata President o nata de cuinar (la de mercadona va bé, que és espeseta). Un cartonet o si us agrada molt la salsa, poseu dos.
- Massa de creps: 1 got de farina + 1/2 litre de llet + 2 ous tot batut a batidora o varilles manuals.
- Salmó fumat. (Un paquetet)
- Xampinyons laminats.


PREPARACIÓ:
 

1) Fem la massa dels creps i la deixem reposar mentre fem la recepta.

2) Tallar les endívies en quarts. Sofregir-les a la paella amb un poquet d'oli. Quan estiguen doraetes i un poc blanetes, afegim la nata. Tapem la paella uns 10-15 minuts per a que lligue.

3) Sofregim els xampinyons laminats en una paella a part i els apartem a un plat. 

4) Fem els creps a la paella. Posem oli a una paella (de les que no s'apeguen) i deixem que s'escalfe l'oli un poc. Posem un poc de massa de crep a la paella i tirem la que sobra. El primer crep sempre es tira. Nosaltres fem 5 creps per als dos.

 5) Dins de cada crep, posem una lonxa de salmó, un dels quarts d'endívia i uns pocs xampinyons.
 Enrotllem el crep com si fos una fajita dels mexicans. Quan els tinguem tots preparats, els posem en una font i al forn, uns 5-10 minuts, per a dorar-los per dalt.


6) Servir els creps amb la salseta de nata per damunt. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.