dimarts, 8 de gener del 2013

Paté de salmó suau

Amb els temps que vivim, és més fàcil comprar el paté que fer-lo. Però si teniu algun convidat especial i voleu sorprendre'l amb un mosset diferent, feu aquest paté suau, untat amb pa sequet. 

INGREDIENTS:
 
(la mesura por ser un got, una tasseta..., la mateixa per a la llet i l'oli)
 
- 1 mesura de llet sencera.
- 2 mesures d'oli de girsol.
- un pessiguet de sal.
- Salmó fumat en talls (lonchas). 
 
ELABORACIÓ:
 
1) En un got triturador, posem la llet, l'oli i la sal.
 
2) Ho batim amb la batidora, el braç de la batidora el posem baix del got triturador i a mínima potència. No movem la batidora fins que puge i emulsione (com si féssim maionesa). Quan ja estiga, li posem un poc de salmó fumat i ho triturem un poc més.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.