dimarts, 8 de gener del 2013

Salmó amb pasta de full (hojaldre)

Així es queda si parteixes el paquetet per la meitat, una per a cadascú, nyam nyam...Aquesta és una recepta que agrada a quasi tots. De vegades ens llimitem a cuinar el peix a la planxa o al papillot, però si el cuinem amb pasta de full i verdura té més aliment. Podem utilitzar el tipus de peix a filets que ens agrade.  

INGREDIENTS:
 
- Quatre talladetes de salmó.
- 1 làmina de pasta de full congelat. (hojaldre)
- mig o un carabassí (depén de lo menjaors que sigau...). 
- 1 carlota.
- mitja ceba (o una si és xicoteta).
- 1 rovell d'ou. (yema)
- sal i "pimienta" blanca (al peix, sempre blanca; a la carn sempre pimienta negra).

PREPARACIÓ:

Encén el forn primer a 200º per què s'escalfe.

Passet a passet1) Tallem tota la verdura en tiretes finetes i ho sofregim tot en una paella amb un poc d'oli.

2) Estirem la pasta de full damunt d'un paper de forn i el punxem amb la forqueta per a que no puge molt.

3)  Damunt de la pasta de full posem les verdures sofregidetes, i damunt li posem les tallades de salmó salpimentades.

4)  Tanquem la pasta de full com si fós una pizza calzzone (d'eixes que van tancades), i  amb una forqueta tanquem les vores (com un pastisset).

5) Pintem per fora amb el rovell de l'ou i ho posem al forn a 200º uns 25 minuts.

6) Es talla per la meitat i es serveix. Surten dues racions.

Està molt sabrós i molt bo. Es fa ràpidament i ho pots fer d'un dia per a l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.