Aquesta recepta sempre triomfa a casa nostra, ja siga a l'hivern o a l'estiu. És barata, ja que es basa en l'arròs i el pollastre. A més a més, és bastant fàcil de fer. A la foto no es veu molt bé, però té una presentació molt colorida i bonica. Pel que fa a l'olor i al sabor... boníssim!
INGREDIENTS
Per a les broquetes:
- "Palillets" de broquetes (brochetas). (Nosaltres en fem dos per mi i tres per a Emili).
- Uns 4 pits de pollastre (4 pechugas de pollo).
- 1 pebre roig.
- Farina, sal i pimienta negra (qué és carn...)
Per a la salseta:
- 1 all picadet.
- 1 ceba trocejaeta o picaeta (a gust de cada u)
- 1 got de brou de carn (caldo, si no en tinc, jo el faig de pastilleta i aigua...)
- 1 poma ratllada.
- 2 cullerades soperes de curri en pols.
- 1 cullerada sopera de suc de llimona. (llima)
- 1 culleradeta (de les de café) de mostassa.
- 1/2 got de nata líquida (de cuinar).
Com a guarnició:
- Arròs (jo pose un grapaet de la meua mà per a cadascú...).
- Panses (a mi m'agraden, es queda diferent, a Emili... les seues me les menge jo, jejeje).
ELABORACIÓ:


2) En una cassola que no siga de les més fondes però que siga el fons gran, que han de cabre les broquetes.
Posem un poquet d'oli i sofregim l'all i la ceba trossejada. Quan estiga un poquet, afegim les broquetes preparades i les dorem per tots els costats. Afegim el caldo i ho deixem coure uns minutets a foc mig-baix.

4) Per a la guarnició: Fem un arròs bullit, com si fora per a arròs a la cubana. Quan ja quasi està, li posem un grapat de panses.
5) Es serveixen les broquetes amb la salseta i al costat, un poc d'arròs blanc.
Nosaltres, ja en el plat tot servit, mesclem l'arròs amb la salseta... que bò! Mengem un poquetet de pa per sucar...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.