
Aquests carabassons us agradaran moltíssim. No estava molt segura del resultat... mesclar tonyina amb ceba? Però han quedat tan bons! Emili, de tant de mullar, va deixar el plat blanc i net. Proveu a fer-la, és barata i fàcil de fer.
INGREDIENTS:
- 2 carabassons grans ( 1 per persona).
- 1 ceba gran o 2 petites picades.
- 2 dents d'all picats.
- 4 tomàquets (pelats, picats i fregits per fer una salsa) o un pot de tomàquet triturat.
- 2 llaunes de tonyina.
- 2 ous bullits trocejats.
- 2 cullertades soperes (aproximadament...) de julivert picat.
- orenga (orégano), pa ratllat, formatge ratllat, pebre vermell (pimentón dulce), julivert sec.
- oli i sal.
ELABORACIÓ:
Escalfeu el forn a 180º.


2) A una paella, feu un sofregit amb la ceba i els alls. Després afegiu part del tomàquet (tomate), l'orenga i el juliverd picat. Al final, afegiu la tonyina esmicolada (desmenuzada).

4) Unteu una safata de forn amb un poc d'oli (no molt). Ompliu els carabassons buits amb aquest farcit (relleno) i col·loqueu-los a la safata.
5) En un bol petit, mescleu un poc de formatge ratllat, un poc de pa ratllat i una cullerada de pebre vermell (pimentón dulce). Poseu la mescla per damunt dels carabassons, juntament amb un poc de juliverd i un
raig (chorrito) d'oli. Ara, gratineu al forn.
6) A l'hora de servir, poseu la resta de tomàquet fregit al fons del plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.