
INGREDIENTS:
- 450 gr. de farina ( tres quartes parts de la farina de dacsa i la resta de blat). La de la foto està feta tota amb farina de blat (trigo), està bona però la original és amb farina de dacsa.
- Oli oliva (el que admitisca la massa).
- Aigua (la que admitisca la massa).
- Sal.
- Llevat (Levadura) fresc o de panader (25 gr).
- llonganissa, cansalada, botifarra o sardina, al gust de cadascú.
ELABORACIÓ:
Escalfar el forn a uns 200ºC.
1) Disoldre el llevat fresc en un got d'aigua tèbia.
2) En un bol, mescleu tota la farina. Li afegiu l'aigua amb el llevat dissolt. Mescleu amb les mans.
3) Al bol, afegim un pessic de sal. Poc a poc, afegirem oli, amassant bé la massa, per aconseguir que lliguen bé tots els ingredients. La massa ha de quedar elàstica i homogènia. Aneu rectificant d'oli i d'aigua per a aconseguir-ho. Paciència a l'amassar, ben amassat... poseu la massa damunt del banc de la cuina per a amassar, serà més fàcil.
4) En una safata de forn, poseu paper de forn o vegetal. Unteu-lo amb oli i enfarineu-lo un poc.
5) Al banc de la cuina, estireu la massa de la coca de mestall, doneu-li forma redona. Podeu usar el rodet si ho necessiteu. Quna tinga la forma, poseu-la damunt del paper de forn untat amb oli. Poseu-li l'embotit que us agrade damunt la massa.
6) Tireu per damunt de la massa i de l'embotit un pessiguet de sal i un rajolí (chorrito) d'oli.
7) La poseu al forn, uns 25-30 min. fins que estiga doradeta.
Està boníssima!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.