diumenge, 3 de febrer del 2013
Saladets variats
Aquesta recepta l'he feta per a aprofitar un poc de pasta de full que m'ha sobrat de fer la quiche. A ca meva no tirem res!
Si feu els saladets com a aperitiu, abans de posar-los al forn, poseu-los semilletes per damunt, jo és que avuí no en tenia a ca meva...
INGREDIENTS:
- Pasta de full.
- Pernil dolç (jamon york).
- Formatge.
- Sobrassada.
- Ou batut per a pintar.
ELABORACIÓ:
Escalfeu el forn a uns 200ºC.
1) Talleu la pasta de full en rectangles. Punxeu la pasta amb una forqueta.
2) Poseu, com a la fotografia, un poc de sobrassada a un costat. Enrotlleu la pasta de full per a fer el saladet. Amb una forqueta, trepitgeu els costats per tancar el saladet.
3) Repetiu varies vegades amb el farcit (relleno) que desitgeu (pernil dolç, formatge...).
4) Poseu els saladets a una safata de forn folrada de paper de forn. Pinteu els saladets amb ou batut i poseu-los semilles per damunt.
5) Poseu la safata al forn, uns 10-15 minuts, depén del forn. Han de quedar tostadets.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.