diumenge, 3 de febrer del 2013

Saladets variats

 


Aquesta recepta l'he feta per a aprofitar un poc de pasta de full que m'ha sobrat de fer la quiche. A ca meva no tirem res!

Si feu els saladets com a aperitiu, abans de posar-los al forn, poseu-los semilletes per damunt, jo és que avuí no en tenia a ca meva...




INGREDIENTS:

- Pasta de full.
- Pernil dolç (jamon york).
- Formatge.
- Sobrassada.
- Ou batut per a pintar.
 
 

ELABORACIÓ:

Escalfeu el forn a uns 200ºC.

1) Talleu la pasta de full en rectangles. Punxeu la pasta amb una forqueta.


2) Poseu, com a la fotografia, un poc de sobrassada a un costat. Enrotlleu la pasta de full per a fer el saladet. Amb una forqueta, trepitgeu els costats per tancar el saladet. 

3) Repetiu varies vegades amb el farcit (relleno) que desitgeu (pernil dolç, formatge...).

4) Poseu els saladets a una safata de forn folrada de paper de forn. Pinteu els saladets amb ou batut i poseu-los semilles per damunt.

5) Poseu la safata al forn, uns 10-15 minuts, depén del forn. Han de quedar tostadets.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.