Aquesta és una recepta que agrada a quasi tots. De vegades ens llimitem a cuinar el peix a la planxa o al papillot, però si el cuinem amb pasta de full i verdura té més aliment. Podem utilitzar el tipus de peix a filets que ens agrade.
INGREDIENTS:
- 1 làmina de pasta de full congelat. (hojaldre)
- mig o un carabassí (depén de lo menjaors que sigau...).
- 1 carlota.
- mitja ceba (o una si és xicoteta).
- 1 rovell d'ou. (yema)
- sal i "pimienta" blanca (al peix, sempre blanca; a la carn sempre pimienta negra).
PREPARACIÓ:
Encén el forn primer a 200º per què s'escalfe.
1) Tallem tota la verdura en tiretes finetes i ho sofregim tot en una paella amb un poc d'oli.
2) Estirem la pasta de full damunt d'un paper de forn i el punxem amb la forqueta per a que no puge molt.
3) Damunt de la pasta de full posem les verdures sofregidetes, i damunt li posem les tallades de salmó salpimentades.
4) Tanquem la pasta de full com si fós una pizza calzzone (d'eixes que van tancades), i amb una forqueta tanquem les vores (com un pastisset).
5) Pintem per fora amb el rovell de l'ou i ho posem al forn a 200º uns 25 minuts.
6) Es talla per la meitat i es serveix. Surten dues racions.
Està molt sabrós i molt bo. Es fa ràpidament i ho pots fer d'un dia per a l'altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.