Hi ha diferents receptes de massa de pizza. Jo he provat vàries, però aquesta sempre ha triomfat entre els amics.
INGREDIENTS:
- 1 got d'aigua tíbia
- 300 gr de farina de força
- 1/2 cullerada sopera de sal
- 1/2 dau de levadura fresca (jo agafe la del mercadona...)
- 3-4 cullerades soperes d'oli d'oliva
PREPARACIÓ:
En un bol posem:
1) La farina + sal i mesclem
2) Fem com un forat al mig del bol de la farina i posem l'aigua dins.
3) Pastem, pastem, pastem...fins que la massa estiga sense "grumos" i ben lligada.
4) Deixem reposar la massa uns 40 minuts tapada amb un drap per a que puge.
Ja tenim la massa!
Ara, agafem i fem boles de massa, més o menys del tamany del puny. Cada una serà per a una pizza.
Primer, esclafeu la bola i treballeu-la amb les mans, i després amb el rodet (rodillo) per a fer la base de la pizza. Paciència a l'hora d'estirar-la amb el rodet... al final es queda bé, ja veureu.
Empleneu-la del que vullgueu i al forn (amb paper vegetal o amb la safata ben untada d'oli).
LA MASSA ES POT CONGELAR. En una carmanyola (fiambrera) o enrotllada en plàstic transparent de congelar (film).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixeu-me el vostres comenaris i us respondré aviat. Podeu posar el vostre nom en nom/URL o posar anònim.